2008/04/17

Armin van Buuren - Imagine

Kiváncsi vártam, hogy mi sül ki a tavaly a DJ Mag szavazásán világelsőnek kikiálltott lemezlovas új albumából. Az 2008. április 15-én megjelent lemez saját alkotásokat tartalmaz, de elég sok vendégénekes nevét is olvashatjuk a hátsó borítón.

A számokat nem elemezném végig, mert nem vagyok zenekritikus, és nem értek annyira a muzsikához, hogy értékelhető véleményt alkossak. A számok címeit végignézve nem igazán találtam olyant, ami ismerősen csengett volna, és sajnos így az album végighallgatása után sem ragadt meg különösebben egyik szám címe sem.

Valahogy nem jön be nekem ez az album. Az intrón kívül, egyedül talán a Sharon den Adel énekhangjával bővített In And Out Of Love című szám volt az, amire azt mondtam, hogy "na ez tetszik". Lehet, ha még kétszer végighallgatom, akkor más véleményen leszek...

Linkelem a This World is Watching Me című számának klipjét, ami ugyan nincsen rajta ezen az albumon, de attól még jó.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

üdvözletem
nem okoskodni szeretnék, bár lehet annak fog tünni. a this world is watching me cimü szám 2006-bol származik ha jol emlékszem, ezért természetes hogy nem kerül rá a 2008-as albumra. amugy egyetértek, hallgasd végig még egyszer és meglásd van rajta még jo szám, és nekem kifejezetten tetszik armin *kis stilusváltása*
mellesleg a going wrong-hoz klipp is készült.
minden jot...by Pé.

RaveAir írta...

Köszi a megjegyzést, és teljesen igazad van. Ezt a klippet azért linkeltem, mert még mindig jobban bejön, mint az ezen az albumon lévő számok.
Szerencsére a rádióműsora még mindig nagyon ütős!