2008/08/18

Strandolós nyaralás

Hétfőtől elutaztunk Mezőkövesdre, ahol a fő csapásirányunk Zsóry fürdő volt. Szerencsére végig jó időnk volt, de valamiért hétfőn nem jutottunk ki a strandra...

A szállásunk egész jó volt, csak egy kicsit bosszantott, hogy mezőgazdsági munkálatokat az egyik nap estéjére tervezték, és hajnali egyig tárcsázták a földet.

Pár szót a strandról. A felnőtt belépőjegy 1300Ft volt, de délután 2 órától már 700Ft volt, és azt hiszem délután 4től még olcsóbb. Amikor beléptünk a hátsó bejáraton (ez volt a közelebb a szállásunkhoz), akkor rögtön megcsapott minket a gyógyvíz masszív sz.. szaga... A medencéket nézve elég bő a kínálat. Van több gyógymedence, vagy néhány meszelt falú, nem vízforgatós, egy hullámmedence, a hullámmedencét körbekerülő körmendence, fedett gyógymedencék, élménymedence és egy fedett úszómedence.

Volt egy gyermekmedence is, amit szokás szerint csak 3 év feletti gyerek vehet igénybe. Ráadásul annyira balesetveszélyesre csinálták meg, hogy állandóan felügyelik. Szegény kicsi Annamáriának nem volt medencéje, de végül találtunk megoldást. A két meszes medence mellett volt kettő napozómedence, amibe pont bele tudtuk ültetni pancsolni. Egy kicsivel a mellkasa alatt volt a víz, így nagyon tudta élvezni.

Valaki esetleg tud olyan strandot, ahol 3 év alatti gyerek is tud strandon fürödni?

Nincsenek megjegyzések: