2005/12/23

Lakáshelyzet 7.

Hétfő:
A bankos csaj megüzente, hogy átkerült a számlánkra a pénz, és hogy utána néhány órán belül megy az eladó számlájára.

Kedd:
Az eladó kiköltözött a lakásból, és én elmentem a kulcsokért. Közben kiderült, hogy a pénzügyi ügylet fennmaradó része tényleg megtörtént a bankok részéről.

Szerda:
Évivel mind a ketten szabadságot vettünk ki, és áthordtuk a nehezét. Néhány bútort szállítattunk el Évi apjának a munkatársával (5000 ft), valamint utána még tettünk néhány kört a kisebb dolgokkal. Nagyjából sikerült kitakarítani a hálószobánkat, valamint összeraktam az ágyat, így este már ott tudtunk aludni.

Csütörtök:
Mind a ketten dolgozni mentünk. Majd a munkaidő után elmentünk a budaörsi IKEÁ-ba, ahol vettünk egy ebédlőasztalt és 6 db széket. Lehet, hogy csak karácsonyra savanyodtak be az eladók, de áludvariasságukból valamennyi bunkózás is kisugárzott. Mivel aznap nem voltak hajlandók elszállítani az árut, ezért megnéztük, hogy befér-e a Suzukiba. Befért...
Még aznap este összeraktam egy széket, hogy legalább egy székünk legyen.

Péntek:
Ma még nem sok minden történt lévén, hogy megint munkában vagyunk.

Más:
Kiderült, hogy nincsen kábeltévé a házban, úgyhogy lesz egy kis nyomozásásom. A következő lehetőségeim vannak:
1. Nem kötök be semmit, és ekkor marad a három alapadó (m1, tv2, RTL Klub)
2. Ex-Matáv kábeltv: Erre fogalmam sincs, hogy mennyi esély van. Nem érdeklődtem még utána, de szerintem nem a telefonkábelen jön az adat.
3. UPC Direct: Elég drága, havi 5eft, csak egy beltéri egység van, és rengeteg adó nem az alapszolgáltatás része.
4. Antenna Digital: Fura helyzet. Elvileg van egy kicsi kapcsolatom a céggel, mivel ők is a mi anyacégünk egyik leányvállalatai. Itt is havi 5eft, de van lehetőség egy másik beltéri egységre is +400Ft-ért. Elvileg közvetlen rálátás kellene a Széchenyi-hegyi adótoronyra, de ezt még nem tudom, hogy fennáll-e.

Internet:
Ki kellene találnom, hogy mely szolgáltatónál kellene csomagot választanom...

Nincsenek megjegyzések: