2007/07/05

A Hősök első évada kivégezve

Nos, mit is mondhatnék... Az első néhány epizód után többet vártam valahogy ettől a sorozattól, mert menet közben valahogy elég érdekes irányt vett. Talán az okozta az egészet, hogy túl sikeressé vált a történet, és a háttérben lévő tévés vezetők úgy gondolták, hogy addig fejjék a tehenet, amíg az tejet ad, vagy esetleg egy kicsit tovább.

Amik miatt húzom a számat az az, hogy a sorozatot is elhúzták, a vége felé megtoldották néhány igencsak töltelék résszel/részlettel, egy több lett a logikátlanság, valamint az egész kezdett olyan hangulatúra váltani, mint valami családi történet. Az egésznek meglehetősen furcsa kontrasztott adott Sylar mester, aki mindent megtett azért, hogy legalább 16-os karikás besorolást kapjon nálunk az egész. Mert vérből volt dögivel...

Amúgy elég érdekes a befejezés is. Nem akarom lelőni a poént, ezért nem is írom le, hogy mi történt, de azt nem hiszem el, hogy mennyire nem figyeltek egymásra a végén. Azt sem igazán értem, hogy miért nem használják akkor és úgy a képességeiket a hősök, amikor az logikus lenne. Szerencsére az utolsó rész megnézése után valahogy nincsen bennem az a hiányérzet, hogy "jaj, ugyan mi lesz a következő évadban".

Nincsenek megjegyzések: