2010/05/21

Nocsak, nocsak, nocsak

A változatosság kedvéért újra ELMŰ, és most - talán kívételesen - nem negatív dolgok. A háromszoros nocsaknak pedig meg van az oka.

Nocsak 1:
Kiderült, hogy más is berághatott az ELMŰ-re, mert a blog.hu-n blogot indított a következő címen: http://villanyora.blog.hu/. Annak ellenére, hogy közvetve linkelt (a Homárra küldött levelünket említette) gondolkodom róla, hogy talán én is megírnám neki a történetemet.

Nocsak 2:
Az ELMŰ szóvivőjének köszönhetően a jövő héten jönnek megnézni a villanyóra szekrényt, hogy mit lehet vele tenni az esetleges elzárást illetően.

Nocsak 3:
Szintén az ELMŰ szóvivőjének köszönhetően kiderült, hogy mégsem fizették meg a kamatokat a túlfizetésünkhöz kapcsolódóan, és már intézkednek az ügyben. Külön kiemelném, hogy elnézést is kért, ami külön becsülendő. Arra azoban kíváncsi lennék, hogy a korábbi számításokat egy ember végezte-e. Mert akkor csak sajnálni tudom szegényt.

2 megjegyzés:

ELMŰ ÜFI írta...

Tisztelt Uram!

Köszönjük, hogy áramszolgáltatójának minket választott, kérdésére az alábbiakban fogadja szíves tájékoztatásunkat!
A számítást a visszafizetesgenerator.exe készítette, melynek implementálásakor programozónk elsődleges prioritásként kapta, hogy a végeredmény minimális legyen, de a maximuma nem haladhatja meg a kötbér összege mínusz behajtási, adminisztratív és további költségek összege értéket, ide értve az éves osztalék 10 %-ának óramanipulációs ügyekre vetített egységét is.

Remélem, továbbiakban is elégedett ügyfeleink népes táborában köszönthetjük, további szép napot:


Mikó Vanda
EMLŰ
Ügyfélkapcsolati Főosztály
Csaló Reklamációs Referens

RaveAir írta...

Ez akár még igaz is lehetne... :D
Csak az a gond, hogy a fogyasztókkal szinte egyedül csak a telefonos ügyfélszolgálat, valamint a levelezési osztály kommunikál.

Egyáltalán nem akarom ezzel őket bántani, mert ott is csak emberek dolgoznak, akik számolnak. Én is ezt teszem a munkaidőmben.
Tudom, hogy nem könnyű kiszámolni mennyivel is számláztak túl, és hogy milyen szabállyal kell ezt megtenni. A kamatok kiszámítása pedig megint csak egy újabb történet.