2010/05/20

Helyesbítés a konferencián elhangzottakhoz

Külön bejegyzésnek szánom, mert így talán jobban felhívja a figyelmet, közben majd a http://raveair.blogspot.com/2010/05/utolagos-megjegyzesek-konferenciarol.html linken is javítani fogom.

A lényeg, hogy e-mailben megkeresett valaki, aki részt vett a konferencián és úgy tűnt, hogy egyáltalán nem a mi oldalunk áll. Ezért is lepett meg a helyesbítése. Azt mondta, hogy picit valótlant állítok, ugyanis az ott demonstrált "mágnesezést" csak bizonyos - magyar - típusokkal lehet megvalósítani! Nem minden mérőórát lehet mágnessel befolyásolni!

Van egy olyan véleményem, - amit majd bővebben is megosztok, ha ügyünk rossz irányba menne el -, hogy talán ezeket bizonyos villanyórákat valamilyen szinten szándékosan manipulálja a szolgáltató, vagy őt megtévesztve (ezt könnyű állítani, mivel az alkalmazottaik egy része már több helyen bizonyította, nem teljesen alkalmas rendeltetésszerű feladatának elvégzésére) a beszállítója.

Ezen felül van még egy nagyon fontos fejlemény. Sajnos kiderült egy újabb, - szerintük - a fogyasztók érdekeit védő szervezetről, hogy ők is az áramszolgáltatók oldalát képviselik. Kezd egyre elkeserítőbb lenni. Létezik még ebben az országban olyan szervezet, amely valamilyen szinten védi a fogyasztót és annak érdekeit? Ha igen, akkor annak nevét ide is le fogom írni. Talán lassan tényleg itt lenne az ideje, hogy igénybe vegyem a politikai kapcsolataimat? Azt hittem, hogy erre nem lesz szükség, mert léteznek olyan dolgok, amik jól működnek ebben az országban.

Sajnos kezd kikopni a gerinc az emberekből és egyre kevesebben vannak, akiknek a becsületét nem lehet pénzzel vagy fenyegetéssel megvásárolni.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://villanyora.blog.hu/
Nem tudom, ezt ismered-e?

Üdv.: V.

RaveAir írta...

Köszönöm! Közben én is ráakadtam.