2009/08/13

Gecse Márton megszületett!

Ma, azaz 2009. 08. 13-án, 1:00 perckor, 57cm hosszal és 3300gramm súllyal megszületett Gecse Márton.


Tegnap reggel hajnali 4kor arra ébredtünk, hogy elfolyt Évi magzatvize. Gyorsan besiettünk a kórházba, ahol semmi különösebb nem történt. A magzatvíz ugyan szivárgott, de nem voltak Évinek fájásai, ezért azt modták, ha nem indul be magától a dolog, akkor 24-36 órán belül megindítják.


Este 11kor még jóéjt kívántam feleségemnek, aki éppen akkor fejezte be a zuhanyzást, majd lefeküdtem aludni. Egy óra múlva ébresztett telefonon, hogy a meleg víz beindította a szülést, és talán jó lenne, ha bemennék.


Negyed 1 körül érkeztem meg, és baba már 1 órakor kibújt Éviből. Szerencsére a méhlepény is viszonylag gyorsan és könnyen követte Mártont. Rövid vizsgálódások után kiderült, hogy minden rendben, csak apró repedése van Évinek, amit el sem kell látni.


Kíváncsi vagyok mit fog szólni Annamária a kistesóhoz.

11 megjegyzés:

DjZoNe írta...

Gratulálok :)

Atish74 / Tejes írta...

Nagyon sok boldogságot hozzá RaveAir!
1 kislány, 1 fiú, semmi gond nem lesz velük, figyeld meg.
Jah, az a te kezed a képen? Vagy te csak lőtted a fotót? :)

Atish74 / Tejes írta...

Bocs Tejes voltam :P

RaveAir írta...

Az első gyerekről is készült egy pont ugyanilyen fürdetős kép. Ott sem az én kezem van, hanem az egyik növéré.

Atish74 / Tejes írta...

Legalább megoldódott az apás szülés körüli nehézség, mert időben jött a 'kissrác', vagy be tudott valaki ugrani vigyázni a leányzóra?

Remélem nekem is szerencsém lesz abban,hogy ott lehessek kislányunk születésekor, párom is nagyon szeretné, megnyugtatná.De a "pénzkeresés" útjai kifürkészhetetlenek :), nem tudni mikor és hol kapom a hívást, amit te is kaptál.....

RaveAir írta...

Jaja. Nagy nehezen megoldódott a másik gyermekre való vigyázás kérdése is.

Elég jó dolog volt, hogy ott lehettem Évivel és valamennyire segíthettem neki. Remélem, hogy te is ott lehetsz majd a kislányod születésekor. Ha érdekel, hogy milyen módszerek vannak a jó időzítésre, akkor csak kérdezz... :)

scs írta...

Gratulálok és sok boldogságot az egész családnak!

Névtelen írta...

Grautlálok és nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindegyikőtöknek! (Thyfealya)

Labidiga írta...

Sziasztok!

Mi is gratulálunk nektek!
Igaz, nálunk mind a két gyerkőc lány, de nagyon buli velük az élet!
Kitartás! Nem olyan nehéz két gyerekkel, mint amilyennek tűnik! :-)

Laczi-Bidiga család

Unknown írta...

NEm állhatom meg ,hogy ne gratuláljak. Nagyon édi a baba, formás és jó dagi. Sok egészséget neki és ami a legfontosabb sok türelem és szeretet! A korai időszak és az ingerérzékenység meghatározó lesz a jellemére nézve. A legnagyobb feladat az életben, de a legszebb is!
üdv
(Domasi)

T.Brother / Vanilla Creep írta...

Gratulálok Zoltán! Fülöp Márton után itt egy újabb reménységünk, Gecse Márton:) Majd ő is nagy kapus lesz, vagy csatár... De lehet, hogy kosaras, mint az apja, de reméljük többre viszi:)) Adjatok meg neki minden lehetőséget majd, hogy bármivé is akar fejlődni, azt tehesse!