2009/06/09

Babbancshelyzetek így június elején

Évi ma járt orvosnál, és a dokibácsi most is mindent rendbetalált. Tovább nyomozták a gyerek nemét, de még nem jutottak konkrét eredményre. "Antennát" nem láttak, de heregolyókat igen. Hogy is van ez? Mindegy, megint úgy érzem, hogy majd csak akkor derül ki, ha kibújik a gyermek. 50% az esély mindenre...

Aztán mostanában megint jön mindenki azzal, hogy túlságosan lent van Évi hasa. A doki mondta, hogy ez sem probléma... csak a hasizom nem tartja fent a gyereket. Messze menő következtetéseket ebből sem kell levonni. És abból sem, hogy az orvosbácsi megint azt mondta, hogy a feje lefelé van. A legutóbbi szülés előtt ugye azt mondták, hogy ez sem jelent sok mindent, mert még az utolsó pillanatokban is átfordulhat. A kibújás időpontját most augusztus 20-24 közé lőtte be a fehérköpenyes, de ha fiú, akkor ugye úgyis késni fog (megint egy hülye közhiedelem).

Annamáriáról nem is tudom, hogy mit mondhatnék el. Folyamatosan fejlődik, újabb dolgokat csinál, amelyek ugye apróbbak, és napról napra fel sem tűnnek. Mindig tanul valami újat, vagy van neki új szokása, esetleg szórakozása. Nem lehet mellette unatkozni... Igazából, ha nem alszik, akkor gondoskodik róla, hogy elfoglaltak legyünk.

Hogy ne legyen olyan sivár ez a bejegyzés, ezért beszúrnék ide egy képet, ami az AH-s Sportnapon készült.

Nincsenek megjegyzések: