2007/06/19

Halálos hajsza

Mivel a 24 második évadját együtt nézzük Évivel, és fáradt volt már szombat este, ezért úgy döntöttem, hogy megnézek egy filmet. Valamiért a Halálos hajsza (Running Scared) című filmre esett a választásom. Maga a film elég durván kezdődött, csak úgy röpködtek a golyók.

A film többi részében már nem annyira a golyók, hanem inkább a "fuck" szó különböző formában való megjelenései röpködtek. Bár ezen lista szerint csak percenként 2,28-szor, azaz az egész film során 275 alkalommal fordult elő ez a szó.

A filmről elég jó ismeretőt ad a port.hu, és nem árul el túl sok olyan részletet, ami nagyban rontaná a film élvezeti értékét. Tehát bőven lesz majd alkalmunk meglepődni.

A film végig elég pörgős, bár a közepe táján egy picit megül a cselekmény, és Oleg kalandozásai egy idő után már fárasztónak tűnnek, de azt mondom, hogy ez még belefér. Nem árt az elejétől nagyon figyelni a dolgokra, mert úgy kevesebb lesz a meglepetés. Nálam az volt még a gond, hogy túl fáradt voltam szombat este, és nem tudtam egyszerre végignézni, ezért vasárnap már igencsak gondolkodni kellett, hogy ki kicsoda. Annyit még el kell modanom róla, hogy néhol elég véres és brutális, ezért gyengébb lelületűbbeknek nem nagyon ajánlott!

Nincsenek megjegyzések: