2007/06/04

AH Sportnap

Most szombaton (2007. június 2-án) volt a munkahelyem szokásos éves Sportnapja megtarva. Azt hiszem, hogy ebből mindenki kitalálta, hogy az AH Antenna Hungáriát jelent, aki meg nem, az most már tudja...

Szóval eredetileg úgy volt, hogy kosárlabdázni fogunk, de sajna nem volt nő csapattag, és az kitétel volt, hogy egy női játékosra mindig szükség van a pályán. Ezért maradt a foci. Vicces módon egy olyan csapatba kerültem, ahol szinte senki sem ismert senkit. Végül is mi voltunk a maradék... Szerencsére játékban abszolút partnerei voltunk mindenkinek és a 6 csapatból a 2. helyet sikerült megszereznünk.

Összességében az egész Sportnap jól sikerült. Én reggel 10-től gyakorlatilag 14.00-ig végig fociztam, aztán egy kicsit pancsiztam a medencében. A korábbi évektől eltérően most az Elmű sportkomplexumában(?) voltunk, ahol sokkal több sportágra volt lehetőség, mint a korábbi Postás pályán. Az egész napos jóidőnek köszönhetően tovább vörösödött, majd barnult a bőröm, de szerencsére nem volt túl vészes. A lábaim egy kicsit rosszabbul viselték a terhelést, mert egy picit meghúzódtak. De remélhetőleg néhány napon belül már nem lesz gond... különösen, hogy szerdán szeretnék focizni menni.

Nincsenek megjegyzések: