2007/08/06

Ocean's 13

Mint az előző bejegyzésemben említettem a múlt héten ezt a filmet tekintettük meg a moziban (Évi, Andy, Panyi, + a srácok barátnői). Valamiért abban a tudatban voltam, hogy most van a moziünnep, de úgy tűnik, hogy mégsem volt igazam, és rosszul tudtam.

A Portálos srácokkal úgy döntöttünk, hogy a szőrős őselefántról elnevezett nagy plázában az Ocean's 13 c. filmet fogjuk megnézni. Nem tudom, hogy miért kell ilyen idióta címet adni filmnek. Az rendben, hogy folytatás, de egyszerűbb lett volna 1-2-3-stb. sorszámozást használni.

A film maga elég átlagosra sikerült. Sztárokban nem volt hiány, de hogy ez adja el a filmet, az elég szomorú. George Clooney és Brad Pitt párbeszédei elég idiótára sikerültek, és alig lehet belőlük valamit megérteni. A moziban a felirat sem volt teljesen a helyzet magaslatán az első néhány mondatot illetően. Később meg nem lehetett annyira figyelni, mert nagyon pörögtek az események... talán túlságosan is. A készítők voltak olyan ügyesek, hogy volt egy ilyen mikrofejű néger fickó, és akkor gondolták a film hangulatát is ehhez igazítják, és csinálnak egy retro hangulatot árasztó filmet.

Az első órában nagyon kellett figyelni, hogy az információk zuhatagában mi történik. Aki nem látta az előző részek egyikét az nagyon vakarhatta a fejét, hogy mi történik éppen. Szerencsére a film második fele kisimult, és igencsak élvezetes perceket okozott, különösebb meglepetések nélkül. Aki szerette az első részt, és végigszenvedte a másodikat, az ezt a részt sem mulassza el!

1 megjegyzés:

Panyi írta...

Augusztus végén lesz! Aug 30 - szept 2