2007/08/13

Angol bajnokság az Eurosport2-n

Talán már a csapból is ez folyik, hogy az angol bajnokik közvetítési jogát "elcsente" az Eurosport2 a Sport1/Sport2 adóktól. Nagyon úgy tűnik, hogy a premier sportadóként kezdő csatornák nagyot fognak bukni a nagyobb sportesemények elvesztése miatt. A nyár abbéli reménykedéssel telt el, hogy talán sikerül az Antenna Hungáriának megszerezni a csatornát a csomagjába. És igen, ott vannak az Antenna Digital palettáján!

A hétvégi festés közben csak fél füllel és nem tudom, hogy hányadszemmel követtem, egy vékony nylontakarón keresztül az egyik legnívósabb focibajnokság mérkőzéseit. Azt nem tudom, hogy mennyire gondolták Vitray Tamás leigazolását, de a közvetítése elég kritikán alulira sikerült. Valahogy nem sikerült feltüzelnie magát, és nem sok érzelmet adott ki magából. Szerencsére a közvetítését a hétvége 6 meccse közül csak egyszer "élvezhettük..."

Az Eurosport2 még azért is jó, mert többek között ezen az adón lehet végigkövetni a Champcar és a GP2 sorozat versenyeit. Azt hiszem, hogy szépet zsákolt az Antenna Digital! (Nesze, egy újabb reklám... ők kisorsolhatnának nekem, hogy 1 évig ingyen nézhessem az összes műsorukat.)

Nincsenek megjegyzések: