2011/12/16

Sok jó után mi jön?

Igazából nem egészen ilyen témájút akartam volna írni, de hirtelenjében összejött pár dolog. És persze mikor, amikor már lassan kezdenének megint egyenesbe állni a dolgok.


Szerdán jöttünk haza a wellness után, viszonylag kipihenve (szétázva), hogy majd vásároljunk még karácsonyra, akinek nem vettünk semmit. A gyermekek apósomnál voltak, úgyhogy lett volna erre pár nyugalmas óránk. Sajnos nem lett, mert Kriszta becsípte a derekát és úgy inkább nem válalta volna a gyermekhadat, ami érthető is. Annamária és Márton persze a nyűgösebbik oldalát adta. Gondolom, hogy főleg azért, mert hiányoztunk nekik.


Nagy nehezen megvoltunk a vásárlással, otthagytunk egy rakás pénzt, majd Évi nekilátott Annamária ovis születésnapjának az előkészületeihez. Ezen kívül is akadt itthon elég dolog, tehát nem unatkoztunk.


Évi a sütőt megpróbálta előre programozni, de valami gond támadt, ezért előbb "ébresztett", azaz kezdett el sütni. Sajnos a kakaóscsigák nem sikerültek úgy, ahogy tervezte, ezért azok itthon maradtak. Ezen kívül még csinált sajtos sütit, valamint kókuszgolyót.


Már éppen elég alapos késésben voltunk az ovi és a bölcsi felé, amikor a már gyülemlő nyűgünket egy újabb gond tetézte. Miután a kulcsot elfordítottam a zárban, a kezembe maradt az egyik fele. Hurrá...


A gyermekeket bölcsibe és óviba el, majd haza, hogy megnézzük mi újság. Szerencsére a kulcs megmaradt csonkjával ki tudtam nyitni az ajtót. Ez után kiszedtem a zárat, majd egy kis ügyeskedéssel a beletört kulcsot is. Ezek után már csak vissza kellett szerelni mindent.


Szép kis problémákkal indult tehát a pihenést követő első munkanap, de legalább nem kellett lakatost hívni, hogy jó pénzért megszakértse az ajtónkat.


Mindezek után még a napot tetézte a szomorkásan hulló eső, a munkahelyem előtt lévő kereszteződésben lévő nagy útjavítás (talán csőtörés), valamint néhány apróbb munkahelyi probléma. Remélem, hogy a péntek kellemesebben fog alakulni.... Bár most itt van hajnali 1 és én már 6kor ébredni akarok. Nem is beszélve arról, hogy a hétvégénk is elég sűrűnek ígérkezik.


Remélem, hogy hamarosan tudok írni a wellness élményekről, valamint néhány társasjátékról is.

Nincsenek megjegyzések: