2010/07/15

ELMŰ-s nyereményjáték

Talán már korábbról tudjátok, hogy milyen szeretteljes viszonyt ápolunk ezzel a "drága" áramszolgáltatóval (vagy, ha nem, akkor kattintsatok alul az ELMŰ cimkére), ezért most kitaláltam valamit hirtelen felindulásból.

Nyereményjátékot hirdetek, hogy ki tud ügyesebb megoldást találni az ELMŰ betűszóra. Én rögtön az Egyszerűen Lopjuk Meg Ügyfelünket cégnévmegoldással indítanék. Talán az ű betűre nem a legtökéletesebb megoldást hoztam, de szerintem bőven belefér a szabályokba, ha a magánhangóknak a rövid és hosszú változatát használjuk. A lényeg, hogy legyen ügyes, frappáns és lehetőleg jó negatív megoldás. ;) Határidőt egyelőre nem adnék, tehát hajrá!

És hogy mit kap a győztes? Természetesen a leszerelt, hibás villanyóránk sértetlen(!) burkát, ami szintén bizonyíték, hogy a szerkezet soha nem látott semmilyen mágnest sem.

A végét egy közismert dakota közmondással zárnám: "Az a férfi, akinek fodrozódik a szoknyája, az bizonyára skót vagy meleg."

Ui: Eszembe jutott, hogy egymás után még beírnám a villanyóra mágnes és mágnesezés szavakat, hogy a Google-val ezt a begyjezést is meg lehessen találni.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elemzésre Létrehozott Mesterséges Ütvefúrógép
Dusi

TGWH írta...

Eldöntöttük Lopunk Mutyizunk Ürügyekkel

Nem a legjobb, de ha nyerek, akkor a díjat természetesen a Meglopott ELMŰ Vezetőség Javára nevű közhaszontalan társaságnak adományozom.

Ranloth írta...

Elméleti Ügyfélszolgálat

Ranloth írta...

Elektromos Mágnesellenőrző Ügyelet

Ranloth írta...

Elmésen Mágnesezőket Ütjük kft

Ranloth írta...

ELemeleMŰvek kft

Ranloth írta...

Eldeformált Mérődobozok Ügyészei kft

Névtelen írta...

Ranloth, nem éri annyival benevezni :D
Dusi

Joel írta...

Erkölcstelenül Lecsalózó Meggyanúsító Ügyosztály