2008/04/11

Melyik sci-fi csapatba férnél be?

Igazából már elég régi, és én csak most találtam meg a Sorozatjunkie oldalán, hogy létezik egy ilyen felmérés. Az oldal angol nyelvű, de szerintem egész jól érhetőek a kérdések. Néhány kérdésből lehet érezni, hogy melyik sorozatra utalhat a dolog (jelen esetben sorozatnak számít a Mátrix és Star Wars is, mivel több rész készült belőlük).

A saját eredményem a következő lett:Which sci-fi crew would you best fit in with? (pics)
created with QuizFarm.com
You scored as Moya (Farscape)

You are surrounded by muppets. But that is okay because they are your friends and have shown many times that they can be trusted. Now if only you could stop being bothered about wormholes.
Tehát szőrös lényekkel vagyok körülvéve, de ezzel nincs is semmi baj, mert ők a barátaim, és már többször bizonyították, hogy megbízhatom bennük. Már csak a féreglyukakkal kapcsolatos szorongásomat kellene legyőznöm.


FBI's X-Files Division (The X-Files)


94%

Moya (Farscape)


94%

Serenity (Firefly)


94%

Heart of Gold (Hitchhiker's Guide to the Galaxy)


94%

Babylon 5 (Babylon 5)


94%

SG-1 (Stargate)


88%

Nebuchadnezzar (The Matrix)


81%

Bebop (Cowboy Bebop)


81%

Deep Space Nine (Star Trek)


81%

Millennium Falcon (Star Wars)


75%

Andromeda Ascendant (Andromeda)


63%

Enterprise D (Star Trek)


56%

Galactica (Battlestar: Galactica)


56%Az eredményem első felével annyira nem vagyok meglepve, hiszen található ott néhány kedvenc sorozat, de hogy a végére jutott a BS, az mindenképpen érdekes. Bár az irányított kérdésekből érezhettem volna. Mindegy... lehet, hogy majd el kezdek Farscape-t is nézni. :)

Nincsenek megjegyzések: