2008/03/03

Annamária megkapta a kötelező védőoltását

Igazából újra csak közvetetten tudom az infókat, ezért lehet, hogy egy pár dolog kimarad... Évi ma vitte el a picinket a doktornénihez és a védőnénihez, hogy megkapja a kötelező védőoltását.

Annamária nagyon jól tűrte az oltást, és igazából csak a tűszúrást követő néhány másodperc telt el egy kevés ordítással, ezt követően újra vigyorgott mindenkire, illetve minden lehetőséget kihasznált a gagyarászásra. Azt mondták a dokinéniék, hogy ma éjszaka szabad még lázasnak lennie a szuritól, de szerencsére eddig még nem vettünk észre semmilyen lázra utaló jelet. A mellkasára ragasztott tapasz stabilan mutatja az N betűt és a 37 fokot.

Az oltás után Annamária bekerült a "félcsőbe", ahol a hosszát mérték le. Valahogy jól esett az a tudat, hogy 1 hónap alatt sikerült 5cm-t nőnie. A védőnő csak hümmögött, mert a kevésbé naprakész könyvei más számokat írtak elő, de most legalább nem mondott valami épületes baromságot. Szerencsére a havi 1kg-os súlygyarapodásra sem mondta most, hogy fogyókúráznia kellene a gyereknek. Pedig már lassan felmerült bennem, hogy elküldöm valami update-es Norbi bébitréningre...

Még néhány szó a kislányunkról. Ugyanis Annamária egyre jobban érdeklődik a saját keze után, és egyre több dolgot szeretne megütni vagy megfogni. Igazából még csak a jobb kezét szereti használni, de ez még nem jelenti azt, hogy jobbkezes is lesz. De remélem, hogy kétkezességre még van esélye. Mindig is szerettem volna bal kézzel is tudni írni (a gépelési tudásomnak hála, ezt kiélhetem). Valahogy a gagyarászása is kezd alakulni, mert egyre többet vesszük észre, hogy próbálja a hangunkat utánozni.

Most már minden nap olyan, hogy egy újabb csoda történik.

Nincsenek megjegyzések: