2008/03/19

Annamária 2008.03.19.

Igazából a dátumhoz (még) semmi nem köthető, azon kívül, hogy ezen a napon történi a bejegyzés, csak annyiról lenne szó, hogy ne mindig ugyanaz a cím legyen. Nos, nézzük csak meg, hogy hol tart a kisasszony...

A múlt hét szerdájától elég erős kényeztetésben volt része, aminek főleg itthon ittuk meg a levét, mivel a hölgyemény szerette volna, ha mi is állandóan foglalkozunk vele. Ezért okozott néhány kellemes bömbölős percet. Kedvenc játéka lett, hogy kölcsönösen megfogjuk egymás kezét, és én felhúzom ülő helyzetbe. Úgy tűnik, hogy szeret ülni, és úgy körülnézni.

Néha már a játékokat és tárgyakat próbálja két kézzel megfogni, de valahogy ez annyira még nem köti le. A forgolódást tekintve még csak a jobb oldalára hajlandó fordulni, és emellett képes az ágyban 90 fokot körbepörögni a tengelye körül vízszintesen.

Évi egy kis füzetbe folyamatosan írja, hogy mi új dolog történik, hiszen ő van vele nap, mint nap együtt. A ruháit folyamatosan növi ki, és lassan már kicsi lesz a 68-as is. Jahh... és már nem a legkisebb méretű pelenkát használjuk, hanem áttértünk a nagyobbra, hiszen a Csepp már 5,6kg.

Nincsenek megjegyzések: