2010/09/20

Persons Unknown

Nem is tudom mit mondjak... Valahogy sikerült idén olyan sorozatokban is csúnyán beletenyerelnem, amiket talán el sem lett volna szabad kezdenem. Ott volt pl. a Happy Town, amiről valahogy egy sort sem írtam ezen a blogon (Most azon gondolkodom, hogy vajon írjak-e erről is valamit...) és most itt van ez.


Az alapkoncepció érdekes is lehetett volna. Hét, egymás számára ismeretlen személy felébred egy kisvárosban, ahol gyakorlatilag mindenük megvan, csak a szabadságuk nincsen. A várost úgy nem tudják elhagyni, mert valami energiapajzs védi, a fogvatartóik pedig nem akarják elengedni őket. Közben persze megy az agyalás, hogy vajon mi történik velük és miért is tartják őket fogva. Mi az egésszel a cél?


Sajnos a 13 részes első évad elég lassú mederben folyik előre, vannak részek, ahol alig történik valami. Sokkal jobban járt volna mindenki, ha fele ennyi rész van, és dupla ilyen gyorsan pörögnek az események, mert úgy még lehetett volna esély egy második évadra. Ami nem lesz, de nem is hiányzik. Még akkor sem, ha a végkifejlett egy kicsit befejezetlen maradt. Ennek ellenére nincsen bennem hiányérzet és késztetés sem, hogy de jó lenne a folytatódna, mert akkor lehetne tovább nézni. Ebből bőven elég volt ennyi.


Ez igy sajnos alig volt több egy Big Brothernél, ahol mellette a bezárt világon túl a való világban is folytak az események. Kár érte...

Nincsenek megjegyzések: