2011/11/20

Nem olvasok mostanában?

Dehogynem! Csak valahogy kevesebb időm van a munka és az otthoni gyermekzsivaj mellett. Az olvasási időim már szinte csak a munkából haza, illetve itthonról munkába útvonalra korlátozódik, ha elég világos van. Szerencsére a Kindle-n elég jó lehet olvasni, ráadásul még nem is nehéz (ellentétben néhány nyomtatott könyvvel).


Azért a kevés, olvasásra fordított pillanatomban azért igyekszem haladni a George R. R. Martin által lassan megszült A Dance with Dragons művével, valamint néha-néha itthon azért sikerül elolvasnom 1-2 képregényt iPad-en. Az előbbivel már majdnem a felénél tartok, de nem tudom, hogy idén sikerül-e még befejeznem... Szerintem nem.


A képregények közül sikerült elolvasnom a Cowboys and Aliens című művet, amitől annyira nem voltam elájulva. Elég összevissza kavalkád volt, igazi mondanivaló nélkül. Mondjuk, aki mondanivalóra vágyik az ne a képregényekben keresse azt.

Most jelenleg a Steven King Setét torony című írásából készült képregénysorozatot nyűvöm. Már a hármadik füzetnél tartok, de sok újat nem tudtam meg... ahogy valószínűleg nem is fogok, mert a könyvsorozatban olvasható visszaemlékezések vannak képregényesítve, közte fő történetként a mejisi szál.


Sajnos a blogolásra is elmondható, hogy kevés az időm. Ha meg van, akkor kedv- és ihlethiányban szenvedek. Megint elég sok minden összejött, ami aggódásra késztet és nem igazán jelent nyugodalmat az itthon tomboló káosz sem. De most nem kívánok panaszkodni, mert az is csak az időmet fecsérli.

Nincsenek megjegyzések: