2012/01/05

Mik a tervek 2012-re?

Elsősorban szeretnék többet blogolni, többet írni ide, de már most elég nagy lemaradásban vagyok. Nem is mondhatom magam bloggernek, hiszen még a heti egy bejegyzést sem ugrom meg túl könnyen.

A legfontosabb, hogy valami legyen ebből a végtörlesztés dologból. Sajnos a bank részéről még a hallgatás fázis van. Elvileg a jövő héten fog visszatérni a szabadságáról az ügyintézőnk, hogy többet mondjon a jelenlegi helyzetről.

A másik fontos dolog, hogy az ELMŰ-ügy rendeződjön. Pozitívan. Itt megintcsak nem tudom, hogy mi a helyzet, mert ugye a Magyar Energia Hivatal megnyerte a pert ezekkel a valótlanságot állítók aljas bandájával. Azonban ezek a szemetek fellebbeztek. Nem tudom, hogy miért tőlem akarnak legombolni 300.000Ft-ot, mikor a saját házuk táján is szétnézhetnének.

Szeretnék többet olvasni. Sajnos ennek az esélye is elég sokat csökkent, mert most egyelőre nem tömegközlekedéssel járok dolgozni, így kimarad az a napi 1 óra olvasás. Itthon kellene behoznom a dolgot, de gyerekek és házimunka mellett igencsak beszűkül az erre fordítható szabadidő.

Igaz ezt a szabadidőt igyekszem másra kihasználni. Filmet vagy sorozatot nézni, társasjátékozni esetleg játszani az interneten.

Szeretnék többet társasjátékozni is. De ugye ugyanaz a helyzet. A gyermekek még túl kicsik, hogy mindent lehessen velük játszani, este sokáig vannak fent, így kevés az erre fordítható idő.

Lenne még pár dolog, amit szívesen csinálnék idén, de amíg fel nem találom az időgépet, vagy meg nem tudom állítani az időt, addig a célok csupán álmok maradnak. Olyan álmok, amikből talán évek múlva lehet valami.

Nincsenek megjegyzések: