2012/11/20

A véletlenek furcsa egybeesése

Újra ott tartok, hogy ezermindenről szeretnék írni, csak időt nem tudok rá szakítani. Hiába vannak ezek a hosszú, négynapos szabadnapok (vö. hosszú hétvégék), még kevesebb az időm. Szeretnék már újra egy olyan hétvégét, hogy nem kell sehová sem menni és semmit sem csinálni...
 
Az értelmetlen bevezető után rá is térnék a lényegre, amit csak azért szerettem volna lejegyezni, mert később úgyis el fogom felejteni. Az utóbbi pár napban vagy inkább hétben elég feltűnő véletlenekbe futottam. Szoktam követni a The Dice Tower nevű youtube csatornát, ahol társasjátékokat szoktak bemutatni és róluk beszélgetni. Egy olyan enyhe 7(!) hónapos lemaradásom van, de az utóbbi egy hónap termésével nagyjából naprakész vagyok. Fura módon pont a műsorvezető játékának, a Nothing Personal-nek bemutatása volt aktuális az egyik adásban. A következő napon pedig pont a lemaradásomat szerettem volna behozni, amikor pont ugyannak a társasnak, még más munkacímen való előzetésébe futottam bele.
 
Két napja azt próbáltam volna nézegetni, hogy vajon Annamária már megnézhetné a Tükröm, tükröm címre hallgató Hófehérke feldolgozást. Az imdb-t böngészgettem, miközben éppen Lost Girl sorozatot néztem. Elég meglepő módon a lelkes fordító szintén a Tükröm, tükröm címet adta a résznek.
 
Amúgy számos alkalommal futok bele hasonló esetekbe, csak nem jegyzetelem le, vagy egyáltalán nem tartom említésre méltónak. Kíváncsi lennék, hogy más is észre szokott-e venni hasonlókat... Én meg közben várom, hogy megálmodjam a lottószámokat, hogy a következő húzásra megtehessem őket.

1 megjegyzés:

Gina Gao írta...

You have a really great blog! I like it.

www.modernworld4.blogspot.com