2007/05/31

Visszatérés

Nem tudom, hogy mit is mondjak? Szégyeljem magam, hogy csak most jelentkezem újra? Közel másfél év eltelt legutóbbi bejegyzésem óta már lassan másfél év is eltelt.

Kezdeném a legfontosabbakkal. Igen, az esküvő megvolt, sikeresen túléltünk. Majd ezt követően a svájci nászutunkat is. Csináltunk mind a kettőről rengeteg képet, amiket most csak azért sem fogok ide feltölteni.

Aztán a legújabb hír az, hogy úgy néz ki karácsony tájékán apuka leszek. Évi méhében már ott növekszik a pici babu. Úgy néz ki, hogy még sok izgalom vár ránk! Addig is úgy néz ki, hogy meg kellene még csinálnunk a maradék két nagy felújítási munkát, a festést és parkettázást. Sporólási terveinkbe egy kicsit közbeszólt, hogy lecseréltük jó kis Suzukinkat és vettünk helyette egy 1.2-es Skoda Fabia combit. Jó kis személygépjármű ez, bár a Suzukival sem volt semmi baj, csak már kezdett öregedni.

Szóval így telnek mostanában napjaink... Remélem, hogy hamarosan újra jelentkezem.

2 megjegyzés:

Panyi írta...

Na ide is grat a babához!

És hogy fogják hívni?

Panyi?? RaveAir?? Petike?? Zolika???

Jaj ha lány lesz akkor is lehet Panyi:P Mert mint kiderült a Panyi az Anna beceneve. Mármint wikipedia szerint...

Andy írta...

Dehogy, Andy lesz, ha pedig lány, akkor Andy. :) Mert - ehhez még Wikipédia sem kell, akkor is teljesen egyértelmű: Az Andy az Andi beceneve is. :)