2006/01/02

Ünnepek között

A karácsony viszonylag békében eltelt. Ami bosszantó volt, hogy nem igazán tudtunk eszközöket és egyéb dolgokat a lakásunkba vásárolni, lévén azok nem voltak nyitva. Ezt azonban a két ünnep közötti időszakban nagyjából sikerült elvégeznünk. A cuccaink teljes mértékben nem kerültek még át, mivel a Suzukival való szállítás elég szűk keresztmetszetet jelent.

A héten túl sokat nem haladt előre a lakásprojekt. A nappali kivételével azonban nagyjából majdnem minden rendben van. A későbbi lakásszétverés még úgyis a jövő zenéje lesz, addig meg valahogy csak be kell fészkelnünk magunkat. A folyamatok előrehaladását az is gátolta, hogy a két ünnep között dolgoztunk mind a ketten. Péntenken ugyan én szabadságon voltam, de gyakorlatilag ez csak arra volt jó, hogy az aznapi buli előtt kipihenjem magam.

Ez a 18-as Neorave egész jól sikerült. Most először zárásig ott voltam, bár az igaz, hogy nem tomboltam magamat teljesen fáradtra. Reggel 7 órára sikerült is hazaérnem, majd aludtam vagy 6 órát, mielőtt egy újabb bevásárlórohamra nem indultunk. Éjfél előtt még sikerült néhány órácskát aludni, hogy valamennyire éberen fogadjuk az új évet.

Nincsenek megjegyzések: